Blikkenslager

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde

Professionelt blikkenslagerarbejde

 

Står du og skal bruge en dygtig blikkenslager? Vi udfører professionelt blikkenslagerarbejde, og vi løser alle traditionelle opgaver inden for branchen, om end det er zinkarbejde i forbindelse med tagdækning, renovering af tagrender eller om det er facade beklædning. 

Når du vælger en løsning med beklædning og inddækning i zink eller kobber, får du en både smuk og vedligeholdelsesfri løsning.

Få et uforpligtende tilbud


  Din lokal VVS forretning

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Vi kan hjælpe dig med alt arbejde inden for blik, zink, kobber og aluminium, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

  Her er nogle eksempler på, hvad vi blandt andet kan hjælpe dig med:

  Hos Kystens VVS er der ingen opgaver, som er for store, når det kommer til vores blikarbejde, og der er ligeledes ingen opgaver, som er for små. 

  Vi servicerer både privat og til erhvervskunder, og vægter alle slags blikkenslager opgaver lige grundigt og professionelt. Uanset omfanget af det du har brug for, så skal vi nok hjælpe dig med at finde en god og holdbar løsning, som passer til dig.

  Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud, så kan du kontakte os her på telefon: 30 30 73 86 eller sende os en mail på kgk@kystensvvs.dk 

  Kvalitetsopgaver inden for blikkenslagerbranchen

  Vores VVS’ere arbejder meget engageret og hårdt for at opretholde en god kvalitet i vores arbejde. Hos os er det nemlig vigtigt, at kvaliteten er i top, derfor leverer vi udelukkende kvalitetsarbejde inden for blikopgaver.

  Vi et autoriseret VVS og blikkenslagerfirma med flere års erfaring i branchen. Og derfor er vi medlem af garantiordningen Tekniq, som sikrer dig en sikkerhed, hvis der mod vores forventning skulle ske en fejl.

  Professionelt blikkenslagerarbejde

  Få et uforpligtende tilbud

  Kontakt

  Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud, som passer til dig og dine behov.

  Kontakt os på 30 30 73 86 eller sende os en mail på kgk@kystensvvs.dk allerede i dag og hør meget mere om vores service.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit integer.

  Indhent et tilbud